fbpx

Event 1

Om deel te kunnen nemen moet je Microsoft Excel op een device hebben staan en je moet een CrossFit-Geldrop SportBit profiel hebben. Download het Excel werkblad. Met dit werkblad kan jij jouw eigen progressie bij houden. Het spel begint hier. 

Benodigdheden:

Een ruimte waar je veilig je oefeningen kan uitvoeren. Een stoel, tafel, handdoek en te drinken. Het is handig om de volgende apps te downloaden; Gowod-app en de SmartWod Timer-app waarmee je diverse workouts kan timen; tabata, emom, for time of amrap.

Doel:

Een 4 weken durende trainingsprogramma welke met zorg door onze trainers is samengesteld met als doel het verbeteren en versterken van je lichaam vanuit huis en buitenshuis. 

Het programma is geschreven voor één week. Je gaat elke week dezelfde workouts doen met als doel het per week verbeteren van bijv. tijd, afstand of reps. 

De workouts:

Ga altijd voor veiligheid. Neem de tijd voor je warming up. Focus je op je houding. Twijfel je en/of krijg je klachten/pijn stop dan met de workout.

Regels:

Op het werkblad staan alle oefeningen/bewegingen die jij moet gaan maken. (Het kan zijn dat je sommige benamingen of afkortingen niet kent. Klik dan op deze link en vind je antwoorden in ons CrossFit Woordenboek.)

 

Elke oefening heeft een hyperlink naar een Youtube video. De oefening die jij gaat doen, moet exact zijn zoals op de video. Zo weten we nagenoeg zeker dat iedereen de oefeningen op dezelfde manier uitvoert. LET OP: Er zijn oefeningen die echt anders uitgevoerd worden dan hoe je mogelijk gewent bent. Dus bekijk per dag alle video’s van de uit te voeren oefeningen. Wanneer je de oefeningen exact uitvoert zoals op de video’s dan ben je Rx’ed. Pas jij je oefening aan om het haalbaar te maken voor jou dan ben je Scaled.

 

Liegen kan iedereen; meer reps toekennen of een paar extra meters noteren is niet zo moeilijk. Eerlijk zijn tegen jezelf en tegen je mede-atleten, dat is pas sportief. Ga met elkaar voor eerlijke scores.

Loggen:

Op het werkblad kan je per movement je aantal reps bij houden. Dit is puur voor jezelf. Zo kan je per week zien met welke oefeningen je vooruitgang boekt en welke oefeningen achter blijven. Hier zou je extra focus op kunnen leggen in je trainingen.

Alle trainingsdagen staan ook in de SportBit-app. (Fit profiel-> Benchmarks-> BoxWorkouts) Hier log je per workout je totaalscore! Als je alles Rxed het uitgevoerd dan mag je Rx loggen en als je Scaled het uitgevoerd dan log je ook op Scaled. Alle scores worden weergegeven op het leaderboard. 

 

Winnaar Event 1:

En dit is waar het om draait de komende weken! Hoe hoog kom jij op het LeaderBoard te staan! Ga jij voor eeuwige roem?

Screenshot_20201219-221850_SportBit

Event 2

Event 2 zal plaats gaan vinden in week 5, datum nader te bepalen. Event 2 wordt pas echt interessant, want hier valt naast eeuwige roem ook een prijs te winnen; een Goodie Pakket.

 

De inhoud van Event 2 blijft nog even een verrassing, zoals je gewend bent bij CrossFit. Wat we al wel kunnen delen zijn de deelname regels.

Deelname regels:

Uiteraard mag iedereen de workouts gaan uitvoeren/beleven. Maar slechts de top 3 van de mannen en vrouwen (apart) uit ‘Event 1’ doen mee voor de prijs. 

 

Voorwaarden top 3:

  • Alle workouts uit Event 1 moet Rx  gedaan en gelogd zijn.
  • Corona Games Event 1, Day 1, 2, 3 en 5 moeten alle vier gelogd zijn in de SportBit-app. Er mag geen workout worden overgeslagen.

Om de prijs op te kunnen eisen, moet door de top 3 atleten heel de uitvoering van Event 2 gefilmd worden. Deze moet middels Filemail doorgestuurd worden naar info@crossfit-geldrop.nl

 

De jury zal de video’s bekijken en beoordelen op ‘reps’ of ‘no-reps’. De winnaar wordt online bekend gemaakt! 

 

Are you in it to Win it?