SAMEN SPORTEN SUPER DEAL

van de 25 plaatsen over voor een gouden start
0
TOT 40% kortingper persoon

* Start oktober = 40% korting

* Start november = 30% korting

* Start december = 20% korting

* Je korting kan oplopen tot ruim €180,-

Veel van onze noodzakelijke uitgaven zijn momenteel erg duur; gas, elektra, eten en drinken. Sporten is ook noodzakelijk en zou niet duurder mogen worden. En daarom komen wij met een superdeal voor een gouden start!

 

Samen Sporten met een fikse korting welke start met 40%!

 

Je leest het goed; start. Want de 40% geldt alleen als je start in oktober. Wie start in november ontvangt nog 30% korting en in december nog slechts 20%. Dus wie op tijd in stapt geniet het meeste voordeel!

 

De actie-voorwaarden lees je hieronder!

  • Je moet je met 2 mensen samen aanmelden
  • Het aanmelden is nog steeds vrijblijvend. Pas na de eerste proeftraining maken jullie je definitieve beslissing. Onder aan deze pagina lees je meer over hoe jullie je aanmelden
  • De actie en de daarbij aansluitende overeenkomst lopen tot en met 31 december 2022
  • De korting is geldig op elke door ons aangeboden abonnementsvorm
  • Na 31-12-2022 loop het abonnement automatisch door in een abonnementsvorm met hetzelfde aantal maandelijkse credits, zonder korting
  • Een terugkomend lid moet minimaal 3 maanden geen lid zijn geweest
  • Op elke abonnementsvorm geldt de gebruikelijke 1 maand opzegtermijn.
  • Als één van de 2 deelnemers binnen de actieperiode, tussen startdatum en 31-12-2022, stopt met zijn/haar abonnement gaat de andere deelnemer, wie mogelijk wel wil blijven, automatisch over op een regulier abonnement en vervalt daarmee de korting.

Bij het aangaan van de ‘SAMEN SPORTEN”-actie bevestig je op de hoogte te zijn van de door CrossFit-Geldrop gestelde Algemene Voorwaarden.

Klinkt goed, niet!?

Hoe meldt je jullie beiden aan? Klik op de voordeel-button! Je wordt doorgeleid naar onze Proeflesplanner. Jij en je mede-sporter moeten dit formulier beide persoonlijk invullen.

 

Bij de vraag “Bekend via…” kies je voor de optie “Anders, namelijk…“. Je krijgt nu een open veld. In dit open veld vul je de naam in van jouw toekomstige trainingspartner!

 

Nu weten wij dat jullie samen komen trainen! Na het invullen van de eerste pagina krijg je de keuze om een datum te kiezen voor jullie eerste proeftraining.

Stem deze goed met elkaar af en klaar zijn jullie. Nu is het wachten op jullie startdatum.

 

Ons team staat klaar om jullie te ontvangen. Tot snel!!