fbpx

Workout Tarieven

– Hoe ga jij voor jouw succes? –

13,95per week

* 2 workouts per week

15,95per week

* ONBEPERKT workouts

Incl. OPEN BOX

* De looptijd is 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

Met een CrossFit-Geldrop abonnement heb je toegang tot alle trainingen. Je hebt dagelijks keuze uit WOD’s, gymnastics- en weightliftingworkouts. Wel moet je eerst alle 5 Fundamental-traingingen voltooien.

 

Als klant heb je toegang tot onze SportBit-app, waarmee jij je wekelijks aanmeldt voor jouw workouts én jij jouw eigen voortgang en kan bijhouden.­

Bedrijfsfitness Nederland

CrossFit Geldrop maakt onderdeel uit van het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Dat betekent dat jij als werknemer met korting kan komen sporten via Bedrijfsfitness Nederland. Een gezonde zaak! Dit kan oplopen tot 50% korting per jaar!

Nieuwsgierig geworden? Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl!Open Box

* In de tijden dat er geen work-outs gegeven worden, mag de gehele box gebruikt worden voor trainen volgens het CrossFit principe. Je bepaalt zelf welke oefeningen je doet en werkt aan je eigen doelen. Je kan alléén gebruik maken van de Open Box als je alle Fundamentals met succes doorlopen hebt en in het bezit bent van een ONBEPERKT abonnement van 69,-. De Open Box is alleen open na de ochtend Workouts en vóór de avond Workouts. Kijk op het rooster wat de lestijden zijn. 

 

LET OP: DOOR COVID-19 IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE OPEN-BOX! ZODRA DE REGELS VERSOEPELD WORDEN EN DE OPEN-BOX WEER TOEGANKELIJK IS ZAL DIT OP DE WEBSITE EN VIA SOCIALE KANALEN KENBAAR WORDEN GEMAAKT.