fbpx

Workout Tarieven

– Hoe ga jij voor jouw succes? –

10,95per week

* 1 workout per week

* 5 credits per maand

* Min. looptijd: 6 maanden

13,95per week

* 2 workouts per week

* 10 credits per maand

* Min. looptijd: 3 maanden

15,95per week

* ONBEPERKT workouts

* Maandelijks opzegbaar

* Incl. 5 Fundamentals

* OPEN BOX

Andere  opties

Fundamental Clinics

50,- voor 5 clinics

Voordat je kan starten met Specialy Workouts of deelnemen aan WOD’s moet je eerst alle 5 fundamental clinics doorlopen hebben. Tijdens deze 5 clinics leer je de  basis bewegingen en technieken van CrossFit. Dit is essentieel voor jouw en onze veiligheid. 

Drop In

15,- per workout

Heb jij ervaring met CrossFit, beheers je de fundamentals en wil je een keer mee sporten in onze box, maak dan gebruik van een ‘Drop In’.

10 X rittenkaart

125,- en 6 maanden geldig

Zelfs 1 x per week CrossFit is niet haalbaar, maar géén CrossFit is ook geen optie? Dan is een rittenkaart dé oplossing voor jou!

Bedrijfsfitness Nederland

CrossFit Geldrop maakt onderdeel uit van het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Dat betekent dat jij als werknemer met korting kan komen sporten via Bedrijfsfitness Nederland. Een gezonde zaak! Dit kan oplopen tot 50% korting per jaar!

Nieuwsgierig geworden? Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl!Met een CrossFit-Geldrop abonnement heb je toegang tot alle trainingen. Je hebt dagelijks keuze uit WOD’s, gymnastics- en weightliftingworkouts. Daarnaast heb je toegang tot onze SportBit-app, waarmee jij je wekelijks aanmeldt voor jouw lessen én je jouw eigen voortgang kan loggen.­

Open Box

* In de tijden dat er geen work-outs gegeven worden, mag de gehele box gebruikt worden voor trainen volgens het CrossFit principe. Je bepaalt zelf welke oefeningen je doet en werkt aan je eigen doelen. Je kan alléén gebruik maken van de Open Box als je alle Fundamentals met succes doorlopen hebt en in het bezit bent van een ONBEPERKT abonnement van 69,-. De Open Box is alleen open na de ochtend Workouts en vóór de avond Workouts. Kijk op het rooster wat de lestijden zijn. 

 

LET OP: DOOR COVID-19 IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE OPEN-BOX! ZODRA DE REGELS VERSOEPELD WORDEN EN DE OPEN-BOX WEER TOEGANKELIJK IS ZAL DIT OP DE WEBSITE EN VIA SOCIALE KANALEN KENBAAR WORDEN GEMAAKT.