fbpx

Fundametals 5 basis trainingen

Voordat je kan deelnemen aan de Specialty Classes dien je alle Fundamentals doorlopen te hebben. Tijdens deze 5 clinics leer je de 9 basis bewegingen en technieken van CrossFit. Dit is essentieel voor jouw en onze veiligheid.

inhoud  fundamentals

De cursus zelf bestaat uit 5 trainingen van 1 uur welke allen binnen 5 weken moeten worden voltooid. Je kunt er zelf voor kiezen hoe snel je de cursus volbrengt met een maximum van 3 per week, dit om overbelasting te voorkomen. 

 

De inhoud van de trainingen staat grotendeels vast. Je kunt starten met de Fundamentals wanneer je wil. Het is niet specifiek noodzakelijk bij ‘training 1’ te starten. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 8 personen. CrossFit Geldrop houdt in hun systeem bij of je alle trainingen voltooid hebt. Na het succesvol  afronden van de 5 Fundamentals mag je deelnemen aan de Specialty Classes; Weightlifting, Endurance, Gymnastics en aan de WOD‘s.

 

Komen de tijden van de Fundamentals je echt niet uit? Dan vinden we samen een passende oplossing. Mail hiervoor naar info@crossfit-geldrop.nl en leg jouw situatie voor.

 

Tarief Fundametal Clinics

50,- voor 5 clinics

Voor 50,- is er echt niets te verliezen. Je krijgt 5 geweldige trainingen en enige serieuze kennis. 

 

Na aanmelden sturen we per mail een bevestiging met uitleg hoe jij jouw eerste training in kan plannen.

In 5 lessen leer je alle fundamentele bewegingen die nodig zijn om CrossFit veilig en effectief uit te voeren. Onze Fundamental-clinics zijn ontworpen om elke beweging in een langzamer en meer gedetailleerd tempo te doorlopen dan een normale CrossFit-les. Dit zorgt voor meer instructietijd en persoonlijke aandacht door onze coaches.

Een typische les

 

Een typische les kan er zo uitzien:

7:00 – 7:10 Opwarming

7:10 – 7:40 bewegingsinstructie

7:40 – 7:55 Training

7:55 – 8:00 Cool Down/Stretch uitleg

8:00 – 8:10 cool down/stretch uitvoering

Wat je mag verwachten

 

Ongeacht uw huidige conditie en kennis; verwacht te leren!

Verwacht een intensieve, maar korte training die je laat ervaren wat je huidige niveau is. Verwacht veel lachende gezichten te zien die je waarschijnlijk zullen benaderen en je naam zullen vragen (maak je geen zorgen, in tegenstelling tot een reguliere fitnesscentrum is dit heel normaal bij CrossFit).

Verwacht veel plezier en een voldaan gevoel. Schrik niet als je thuis behoefte krijgt in je volgende workout. Dit is volledig gezond.

Wat mee te nemen?

Draag comfortabele sportkleding en sportschoenen. Water en een handdoek meenemen is ook een goed idee.